Saturday, March 30, 2013

Dunlop Lastiği meselesinde detaylı bir inceleme

Dunlop Lastiği meselesinde detaylı bir inceleme

Çağımızda ayda bir otobüslere takılan lastik modellerinden biri mevsimlik lastikdir. Yaz lastikleri çoğunlukla kaliteli lastik şekilde de anlaşılır. 14-15 derecenin ilerisindeki hava koşullarında iyi performans üreten lastiklerdir. 9 derecenin yukarısındaki iklim koşullarında Pirelli Lastikleri denemeniz uygun olmaz.

Aracın yolla temasını ileten tek öğe olan lastiklerin ehemmiyeti gözle görülmektedir ve bir şekilde göze çarpan olmaktadır ve çok çok büyük ve mühim bir şeydir. İşte bundan dolayıdır ki sürüş güvenliği yönünden lastik hayati ciddiyet taşımaktadır. Pirelli Lastiği ve Meselenin devamı aşağıda

Goodyear Lastikleri performanslarını 4°C'nin ilerisinde hava şartlarında göstermek için çıkarılmıştır. Sıradan yol hem de ıslak otobanlarda üstünde rahat sürüş için uygundurlar.
Her çeşitli şartta ve otobanlarda zemin mukavemetini ve yakıt tüketim tasarrufu yaparlar.
Ülkemizin vazgeçilmez ulaşım araçlarının tepesinde arabalar gelmemektedir. Kara yolu araçlarıda Avrupadaki en yaygın ve enfazla uygulanan muvasala araçlarıdır diyemeyiz. Çünkü bunların yoldan yola gidebilmesi için lastik gereksinimi bulunur.

Kamyonet Lastik Fiyatları hakkında piyasa değerlendirmesi


Araçların önemli öğelerinden otomobilin yolla irtibatını veren tek öge olan Oto Lastik Fiyatları ehemmiyeti göz ardı yapılamayacak kadar büyüktür. Bu sebeple araç güvenliği yönünden lastik çok büyük önem taşır.

Kural dışı basınç girilmiş bir Michelin Lastik kötü yol tutuşuna ve fren alanının iyice uzamasına sebep olacagı bunun gibi balans bozukluğu bulunan bir Lassa Lastikleri uzun yolla ilişkiyi azaltıp hayati tehlikeye neden olabilir.
Çağımızda sık sık uygulanan lastik tiplerinden biri de arazi lastikleri dir. Arazi Lastik Markaları zor yerlerde, arazinin en zor, çamurun en çok bulunduğu yerlerde kullanılan lastik çeşididir. Bu Yokohama oldukça çok yararı olduğu bu gibi, zararları da bulunmaktadır.

Bazı Lastik kelimeleri: ( dunlop lastik michelin mt lastik kar lastiği yaz lastiği off road lastikleri kar lastiği kamyonet lastikleri kumho lastikleri )

Bunun gibi kış lastiklerini aracınıza takacaksanız, otomobilin yol kullanımını ve konfor derecesini neredeyse en aza düşüreceğinizi çakmanız gerekmektedir. ayrıca bu lastikleri asfaltta gürültü yapacak, aracınızın fren alanını uzatacak ve aracınızın yolu tutuşuna olumsuz yönde tesir yapacaktır. Ara sıra araziye çıkıyorsanız. Hızlanma gitme dereceniz her keresinde az daha yükseliyor ve gidemediğiniz yerleri takılmadan kazımak istiyorsanız, işte o zaman bu Yokohama size ilaç benzeri gelecektir.

Dunlop hakkında bilgilendirici bir yazı adını koyduğumuz yazımızı okuma gafletinde bulundunuz. Unutma, 4x4 Lastiği olayını 1986 yılında Şerafettin DÜZDENGELEN keşfetmemiştir

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More