Friday, May 10, 2013

Peştuca ve Zentce çeviri nedir, ne demektir?

Peştuca ve Zentce çeviri nedir, ne demektir?

Hintçe/Sorani Kürtçesi veya Peştuca/Filipince çeviri işi bizden sorulur? Bir çok kişi İspanyolca/Letonyaca çevirisi için profesyonel çevirmenler aramakta ama arzu ettiklerini alamamaktadırlar, tüm bunlardan sonra pahalı tercüme büroları hariçtir. Yakutça/Filipince tercümana muhtaçsınız, nasıl ve nerede yaptıracaksınız, makalede ip uçlarını verdik.

Sırpça/Farsça veya Süryanice/İrlandaca çeviri nedir: Yapılanmamız Çince/Zuluca, Tacikçe/Azerice, Fransızca/Yidişçe ve çok daha fazlasında çevirisinde kanunlara uygun olarak faaliyet işaret eden ve bünyesinde bütün lisanlarda tercüme yapabilecek biçimde uzman şekilde yeminli çevirmenler bulundurulan noterlere bağlı şirketlerdir.
Yasal çeviri Bürosu bünyesinde bulunmakta olan bir çevirmenin çevirisini yaptığı özel ve resmi yazıların altına imza atma yetkisi bulunur. Ant belgesi bulunmayan çevirmenin yaptığı özel ve resmi belgelerin altına imza atma yetkisi bulunmamakta.

Bununla beraber noter tarafından imzalanacak, özel yada resmi belgenin tercümesine sadece Yeminli tercüme ofisinde bulunan yahut bağlı bulunan yeminli bir tercüman imza atabilir. Türkiye' nin hiç bir yerinde ant zaptı olmayan tercümanın çevirdiği Bretonca/Romanşça - İskoçça/Gürcüce veya Kırgızca/Galiçyaca tercümeleri noterin onaylama yetkisi bulunmaz.


Yönetici bağlantıları: Latince Tercüme ve Zazaca Tercüme Konuya dair bazı linkler: Türkmence Tercüme

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More