Friday, May 10, 2013

Fince ve Makedonca çeviri yapılmalımıdır?

Fince ve Makedonca çeviri yapılmalımıdır?

Urduca/Osmanlıca veya Maltaca/Korece tercüme hizmetimi dediniz? Bir çok kişi Norveççe/Rusça çevirisi için uzman tercümanlar aramakta ancak arzu ettiklerini alamamaktadırlar, bu noktada pahalı tercüme büroları meselemiz değildir. Lehçe/Japonca çeviriye ihtiyacınız var, aradığınız çevirmen nerede, makalede ip uçlarını verdik.

Hintçe/Rusça veya Rusça/Urduca tercüme için uzman kadromuz: Oluşumumuz Peştuca/Lehçe, Portekizce/Fransızca, Lakça/Kürtçe ve çok daha fazlasında tercümesinde kanunlara uygun şekilde faaliyet işaret eden ve bünyesinde tüm dillerde tercüme yapabilecek şekilde profesyonel şekilde yeminli tercümanlar bulunan şehirlerdeki noterlere entegre edilmiş yapılardır.
Kanuna uygun çeviri Bürosu içerisinde bulunan bir çevirmenin çevirisini yaptığı hususi ve kanuni çevirilerin altına imza koyma yetkisi vardır. Yemin belgesi olmayan tercümanın yaptığı özel ve resmi yazıları imzalaması yasal değildir.

Bununla birlikte noter tasdiki olacak, özel ve ya resmi yazıtın tercümesine yalnızca Yeminli çeviri Bürosu’nda bulunan yahut bağlı bulunan yeminli tercüman imza atabilir. Türkiye' de yemin zaptı olmayan çevirmenin çevirdiği Amharca/Ermenice - Estonca/Endonezyaca veya Sanskritçe/Türkçe tercümeleri noterlerin onaylama yetkisi bulunmamaktadır.


Seçilen bağlantılar: Türkmence Tercüme ve Maltaca Tercüme Yönetici bağlantıları: Almanca Tercüme

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More