Friday, May 10, 2013

Kırgızca ve Katalanca tercüme kimler tarafından yapılır?

Kırgızca ve Katalanca tercüme kimler tarafından yapılır?

Boşnakça/Flemenkçe veya Tuvaca/İngilizce çeviri yapılmalımıdır? Pek çok insan Lakça/İngilizce tercümesi için deneyimli ekipler aramakta lakin istediklerini bulamamaktadırlar, işte tamda burada hizmet sağlayan yeminli tercümanlar zaten konumuz değil. İsveççe/Peştuca tercümana muhtaçsınız, hangi tercümanlarla çalışmalısınız, cevaplar makalemizde.

Letonyaca/Zuluca veya Farsça/Korece çeviri hangi yöntemlerle yapılır: Çeviri Büroları Galce/Süryanice, Letonyaca/Kürtçe, İskoçça/Sırpça ve çok daha fazlasında çeviride yasal olarak faaliyet gösteren ve bünyesinde tüm dillerde çeviri yapabilecek şekilde uzman olarak tercümanlar bulundurulan noterlere kayıtlı kuruluşlardır.
Kanunlara uygun çeviri Bürosu bünyesinde bulunan bir çevirmenin çevirisini yaptığı hususi ve kanuni tercümelerin altına imza koyma yetkisi olmaktadır. Yemin zaptı bulunmayan tercümanın yaptığı hususi ve resmi belgeri imzalama yetkisi yoktur.

Bununla beraber noter tasdiki olacak, özel ya da resmi belgenin çevirisine sırf Yeminli çeviri ofisinde bulunan veya bağlı olan yeminli bir tercüman imza atabilir. Ülkemizin her şehrinde yemin belgesi olmayan çevirmenin yaptığı Fransızca/Tamilce - Kazakça/Tacikçe yahut Malayca/Bretonca çevirileri noterlerin onaylama yetkisi bulunmamakta.


İnceleyiniz: Zazaca Tercüme ve Tercüman Buda var: Tercüme Bürosu

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More