Friday, May 10, 2013

Gürcüce ve Malayca çeviri ekibimizle hizmetinizdeyiz?

Gürcüce ve Malayca çeviri ekibimizle hizmetinizdeyiz?

Yunanca/İsveççe veya Gürcüce/Türkmence tercüme hizmeti almak? İhtiyacı olan kişiler Almanca/Danca tercümesi için deneyimli çevirmenler aramakta ama arzu ettiklerini alamamaktadırlar, tüm bunlardan sonra yeminli tercümanlar meselemiz değildir. Letonyaca/Bulgarca tercümeye ihtiyacınız var, aradığınız çevirmen nerede, okumaya devam edin.

Norveççe/Boşnakça veya İtalyanca/Fransızca tercüme fırsatlarından yararlanın: Kuruluşlarımız Arnavutça/Maltaca, Romanşça/Zentce, Valensiyaca/Litvanyaca ve çok daha fazlasında tercümede resmi şekilde faaliyet gösteren ve içerisinde tüm dillerde çeviri yapabilecek biçimde uzman şekilde yeminli çevirmenler bulundurulan noterlere bağlı oluşumlardır.
Yeminli tercüme Bürosu bünyesinde bulunan bir tercümanın tercümesini yaptığı hususi ve kanuni belgelerin altına imza atma yetkisi olmaktadır. Yemin belgesi bulunmayan tercümanın yaptığı hususi ve resmi yazıların altına imza atma yetkisi yok.

Bununla birlikte noter tasdiki olacak, hususi yahut resmi yazıtın çevirisine sırf Yeminli tercüme ofisinde bulunan yahut bağlı olan tercüman imzayalabilir. Ülkemizin her şehrinde ant belgesi bulunmayan çevirmenin yaptığı Sanskritçe/Hırvatça - Galce/Yidişçe yahut Rusça/Yakutça çevirileri noterin onaylama yetkisi yok.


Buda var: Tamilce Tercüme ve Tercüman Google' dan seçtiklerimiz: Filipince Tercüme

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More