Friday, May 10, 2013

Fince ve Latince tercüme için sizin yanınızdayız?

Fince ve Latince tercüme için sizin yanınızdayız?

Urduca/Hollandaca veya Filipince/Tamilce tercüme hangi yöntemlerle yapılır? İnsanlar Zentce/Rusça tercümesi için deneyimli tercümanlar aramakta ancak istediklerini bulamamaktadırlar, burada yeminli tercümanlar meselemiz değildir. Kırgızca/Tamilce tercümeye ihtiyacınız var, aradığınız çevirmen nerede, okumaya devam edin.

Hintçe/Tacikçe veya İbranice/Yunanca tercüme hizmeti almak: Şirketlerimiz Sanskritçe/Lehçe, İrlandaca/Moldovca, Tayvanca/Kürtçe ve çok daha fazlasında tercümede resmi şekilde etkinlik gösteren ve içerisinde tüm dillerde çeviri yapabilecek biçimde profesyonel şekilde tercümanlar olan şehirlerdeki noterlere kayıtlı kuruluşlardır.
Yeminli tercüme Bürosu içerisinde bulunan bir tercümanın tercümesini yaptığı hususi ve kanuni belgelerin altına imza atma yetkisi vardır. Yemin zaptı olmayan tercümanın yaptığı hususi ve resmi yazıları imzalaması yasal değildir.

Bununla birlikte noter tasdiki olacak, hususi veya resmi yazıtın çevirisine sırf Yeminli tercüme Bürosu’nda bulunan ve ya bağlı olan yeminli tercüman imza atabilir. Türkiye' de yemin belgesi bulunmayan çevirmenin yaptığı Özbekçe/Flemenkçe - Zazaca/Ukraynaca yahut Arapça/Türkmence çevirileri noterlerin onaylama yetkisi yoktur.


Seçilen bağlantılar: Çekçe Tercüme ve Hintçe Tercüme Detaylı bir bakış: Yakutça Tercüme

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More