Friday, May 10, 2013

Korece ve Lakça tercüme hizmeti veren yerler?

Korece ve Lakça tercüme hizmeti veren yerler?

Bulgarca/Malayca veya Farsça/Tacikçe çeviri ekibimizle hizmetinizdeyiz? İhtiyacı olan kişiler Estonca/İrlandaca çevirisi için profesyonel çevirmenler aramakta lakin arzu ettiklerini alamamaktadırlar, tüm bunlardan sonra pahalı tercüme büroları meselemiz değildir. Khmerce/Arnavutça çevirmene ihtiyacınız var, aradığınız çevirmen nerede, cevaplar için bekleyin.

Litvanyaca/Arapça veya Maltaca/Endonezyaca tercüme hizmetimi dediniz: İşletmelerimiz Zuluca/Tacikçe, Moğolca/Urduca, Baskça/Slovakça ve çok daha fazlasında çevirisinde resmi şekilde faaliyet işaret eden ve içerisinde tüm dillerde çeviri yapabilecek biçimde uzman şekilde çevirmenler olan yerleşim yerlerindeki noterlere entegre edilmiş yapılardır.
Resmi tercüme Bürosu bünyesinde bulunan bir tercümanın çevirisini yaptığı hususi ve kanuni yazıların altına imza atma yetkisi olmaktadır. Yemin belgesi bulunmayan tercümanın yaptığı hususi ve resmi belgelerin altına imza atma yetkisi bulunmaz.

Bununla birlikte noter tasdiki olacak, hususi yada resmi belgenin çevirisine sadece Yeminli tercüme ofisinde bulunan yahut bağlı olan yeminli tercüman imza atabilir. Ülkemizin her şehrinde yemin zaptı olmayan çevirmenin çevirdiği Osmanlıca/Kürtçe - Ermenice/Türkçe yahut Galiçyaca/Tuvaca çevirileri noterin onaylama yetkisi bulunmaz.


Seçilen bağlantılar: Bulgarca Tercüme ve Boşnakça Tercüme Bunlarıda incelemenizde fayda var: Çuvaşça Tercüme

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More