Friday, May 10, 2013

Japonca ve Baskça tercüme kimler tarafından yapılır?

Japonca ve Baskça tercüme kimler tarafından yapılır?

Baskça/Valensiyaca veya Çuvaşça/İngilizce çeviri nedir? İhtiyacı olan kişiler Süryanice/Gürcüce çevirisi için profesyonel ekipler aramakta lakin bulamamaktadır, burada uygun fiyatlı olmayan çeviri büroları konumuzun dışındadır. Arapça/Abhazca tercümana ihtiyacınız var, kimlerle çalışmalısınız, cevaplar için bekleyin.

Kürtçe/Moğolca veya Lehçe/Slovence çeviri nedir, ne demektir: Firmalarımız Letonyaca/Sanskritçe, Endonezyaca/Tayca, İskoçça/Portekizce ve bir çok dilde tercümede kanunlara uygun şekilde etkinlik işaret eden ve bünyesinde tüm lisanlarda çeviri yapabilecek şekilde profesyonel olarak çevirmenler bulunan yerleşim yerlerindeki noterlere bağlı olan firmalardır.
Resmi çeviri Bürosu bünyesinde bulunmakta olan bir tercümanın çevirisini yaptığı hususi ve resmi belgelerin altına imza koyma yetkisi olmaktadır. Ant zaptı olmayan tercümanın yaptığı özel ve resmi belgeri imzalama yetkisi yoktur.

Bununla birlikte noter tarafından imzalanacak, özel ya da resmi yazıtın tercümesine sadece Yeminli çeviri ofisinde bulunan ya da bağlı olan yeminli bir tercüman imza atabilir. Ülkemizde yemin belgesi olmayan çevirmenin tercüme ettiği Türkçe/Baskça - Çekçe/İzlandaca yahut Türkmence/Arapça tercümeleri noterin onaylama yetkisi bulunmamakta.


Ayrıntılar için lütfen bakınız: Makedonca Tercüme ve İtalyanca Tercüme Linkler: Arapça Tercüme

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More